Om oss og vår butikk

    

 

Barnesetebutikken finner du på Ål (i Hallingdal). Vi er en lokal bedrift, som ble startet i november 2021 med ett ønske om å kunne tilby småbarnsfamilier i Hallingdal en butikk med barneseter.

Vi ble forhandler av Axkid, BeSafe og Cybex som er tre anerkjente leverandører av bilstoler. Blant sortimentet vårt finner du babybilstoler, småbarnsstoler og beltestoler, i tillegg til alt man trenger av tilbehør for å gjøre bilturen komfortabel for store og små.

Allerede i våren 2023 merket vi en stor etterspørsel etter flere produkter fra populære merke og vi utvidet med baby og barneutstyr. Vi har babyutstyr som bl.a. vognposer, vippestoler, baderomsartikler og servise til baby og barn. I tillegg har vi produkter til mor.

For å se hele vårt utvalg – trykk her

  

Med butikk og lager i samme lokale tilbyr vi klikk & hent som er klar på kort tid.  Alle varer du ser at er tilgjengelig på vår nettside vil være tilgjengelig i butikk.

Vi ønsker dog at du enten tar kontakt med oss på mail post@barnesetebutikken.no eller venter på en bekreftelse fra oss at varen kan hentes før du tar turen til vår butikk.

Savner du noe eller leter etter noe spesielt innenfor merkene vi fører, må du gjerne gi oss et lite pip om det så gjør vi det vi kan for å få bestilt det opp til deg.

Besøksadresse:

Barnesetebutikken (Vi deler inngang med Hallingdal Motor og Fritid)

Sundrevegen 190, 3570 Ål

Våre åpningstider er:

Hverdager 08.00-16.00

Lørdag og søndag: Stengt

Vil du hente varene når du er i nærheten, eller når du er på vei til/fra hytta? Ikke noe problem! Vår butikk og lager ligger strategisk godt plassert like ved Riksvei 7. Etter avtale kan vi være behjelpelig med å holde åpent hvis dere ønsker å hente en bestilling.

Følg oss gjerne på instagram: barnesetebutikken

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel, i butikk eller på nett!