Gå til innholdet

Axkid One(+) & Axkid One(+) 2

Når ONE blir enda bedre

Siden lansering for 1,5 år siden, har Axkid ONE blitt en ny favoritt for mange foreldre der ute, og vi skjønner hvorfor! Men vi var aldri helt ferdig med å utvikle den tryggeste bilstolen som noen gang er laget. I dag er vi veldig glade for å kunne annonsere at ONE har blitt enda bedre – Si velkommen til Axkid ONE 2!

Selv om de visuelle endringene ikke er opplagte ved første øyekast, mer enn 150 oppdateringer har blitt gjort for å forbedre den helhetlige opplevelsen av bilstolen. La oss guide deg gjennom de viktigste oppdateringene og de populære funksjonene på Axkid ONE.

Unike funksjoner på Axkid ONE

De unike og grunnleggende funksjonene på Axkid ONE vil fortsette på Axkid ONE 2, men med enda høyere kvalitet og integrerte funksjoner.

· Glidende sete teknologien som gir den beste benplassen på markedet

· Langsiktig sikkerhetsprogram – du trenger bare en bakovervendt bilstol gjennom hele oppveksten.

· 30 sekunders installasjons garanti

· Avansert sov godt system med trinnløs recline funksjon

Høy kvalitet på brukeropplevelsen

Mange av oppdateringene kan ikke sees med blotte øyne, men både du og barnet vil føle og oppleve premium oppdateringer. En av disse er seleføringene, som nå vil redusere friksjon og vil bevege seg enda jevnere.

Mer enn 150 foranringer har blitt utviklet for å forbedre brukeropplevelsen og sikkerheten på Axkid ONE 2. Fra de minste skruene og komponentene, som spiller nøkkelroller i noen av de mest likte hovedfunksjonen. Til større visuelle forskjeller som nakkestøtten og innleggene, har Axkid ONE 2 igjen, satt en ny standard på markedet.

Forbedring av nakkestøtten

Nakkestøtten har en avansert geometrioppdatering og med sin kraftabsorberende teknologi sikrer den barnets sikkerhet i tilfelle en kollisjon. Geometrien til nakkestøtten samt materialvalget er spesielt designet for å absorbere kollisjonskreftene før de når barnet, noe som gir det høyeste sikkerhetsnivået for et barn. En annen oppdatering angående nakkestøtten er nakkestøttejusteringen, som nå er en ett-trykks knapp for jevnere håndtering.

Nye innlegg og økt komfort

Dessuten har begge innleggene (for 0 – 60 cm og 60 – 105 cm) en forbedret passform, noe som gir barnet enda mer komfort. Innsatsen på 60 – 105 cm drar nytte av ventilasjonshull og design som enkelt tilpasser seg setet. Dette, sammen med det avanserte sov godt systemet, vil gi høy komfort for alle barn når det gjelder størrelse og lengde.

Med Axkid ONE 2 introduserer vi også et nytt tekstilstoff, på alle farger. Det nye oppdaterte tekstil trekket gir det prisvinnende setet en bedre passform, og forbedrer den generelle opplevelsen av bilstolen på grunn av et høyere komfortnivå.

For å oppsummere, er det utviklet mange endringer for å øke brukeropplevelsen, og forbedre funksjonene til Axkid ONE 2. Nøkkelegenskapene som har gjort denne bilstolen unikt og elsket er fortsatt der - ikke bekymre deg. Men tiden er her for ONE til å bli enda bedre.

 

 

© Barnesetebutikken