Voksi

Voksi er en norsk merkevare som i over 30 år har kombinert naturmaterialer som ull, dun, fjær og bomull i sine produkter for å gi det beste til barnet ditt.

Voksi har en omfattende kolleksjon av vognposer og tilbehør, i tillegg til babynest og ullklær. Design er en viktig del av deres univers, og produktene er laget for å være praktiske og brukervennlige, med et flott utseende. Voksi krever topp kvalitet i alt de gjør og lager – fra den minste ullvotten til den mest avanserte vognposen.

Betydningen av navnet Voksi betyr "å vokse i". Den største inspirasjonen for de er å se produktene bli brukt hver dag, for så og arves videre til søsken og naboer. Voksi sitt viktigste bidrag til klimautfordringene er å sikre lang levetid for produktene. Voksi sine designere strekker seg alltid etter høy kvalitet og smarte funksjonelle løsninger.

DEN EKTE ORIGINALEN

Voksi-eventyret startet i 1985 da en norsk entrepenør og mor utviklet den første vognposen som vokste med barnet. Tankesettet har alltid vært: "Bare det beste er godt nok for våre produkter og ditt barn". Idag er Voksi en del av et norsk familieselskap, HTS Hans Torgersen og sønn, som har videreført visjonen ved være kompromissløse på sikkerhet og kvalitet.